Okulumuz Hakkında

KESTEL MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU
Yeni Mahalle Fatih Caddesi Yunus Emre Sk. No 3 Kestel/BURSA
0224 372 22 00
0
https://kmaeilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

BAŞARILAR

Öğretmen :32
Öğrenci :580
Derslik :21
Kütüphane Kitap Sayısı :4762
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Öğretim Şekli

NORMAL EĞİTİM

Ders Başlama ve Bitiş

09.00 15.15

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

Okulumuz taşıma merkezidir.

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

MERKEZ İLÇEDE BULUNMAKTADIR, İL MERKEZİNE 10 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

YENİ MAHALLE YUNUS EMRE SOKAK NO : 3/ KESTEL-BURSA

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Mezun Öğrencilerimiz Toplukonutlar Ortaokulu ile İmamhatip Ortaokullarına gitmektedirler

Sportif Etkinlikler

Okulumuz öğrencileri Olimpik Buz Patenine paten öğrenmek için gitmektedirler. Ayrıca okulumuzda basketbol kursu,Akıl Oyunları Kursu ve satranç Kursları yapılmaktadır. verilmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında 3 öğretmenimiz e-twining proje çalışmaları neticesinde başarılar göstermiş ve okulumuzu Avrupa´da tanınır hale getirmişlerdir.

Diğer Hususlar

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde "Deprem Güçlendirmesi"yapılmıştır. Yenilik olarak okulumuzun dışı mantolama yapılmış içerisinin de yeniden dizaynı yapılarak daha cazip hale getirilmiştir.